Pedagogu Rezart Prifti i ftuar në emisionin “Ekopolitikë” në RTV Ora u shpreh se Shqipëria është një masakër e vërtetë, përtej Rognerit apo Bllokut në Tiranë.

Prifti tha se Shqipëria është bashkëjetesë e 3 shekujve, shek 18, shek 19 dhe shek 20 sepse tek 21 nuk kemi mbërrit akoma.

Prifti: Jam shumë dakord që të ndryshohet sistemi zgjedhor. Prodhon autrocitete, mostra, idiotër, prodhon perla me pak fjalë. Nëse bëhet sistemi do krijohen principata sikurse ka qenë një herë e një kohë. Nëse ke dalë nëpër Shqipëri këto vitet e fundit i dashur Endri do kuptosh që Shqipëria nuk është as Rogneri dhe as Blloku ku jemi ne, por është një masakër more zotëri. Shqipëria është bashkëjetesë e 3 shekujve, shek 18, shek 19 dhe shek 20 sepse tek 21 nuk kemi mbërrit akoma. 

/Ora News.tv/