Pedagogu Rezart Prifti i ftuar në emisionin “Ekopolitikë” në RTV Ora u shpreh se ai nuk e quante politikë lojën e çunave dhe të çupës, , sepse do të ishte ofendim për një pjesë të mirë intelektualëve.

Prifti: Nëse ne do të quajmë lojën e çunave dhe të çupës politikë, atëherë unë heq do të nga të gjitha aspektet e mija profesionale. Unë një politikë lojën e çupës dhe të çunave nuk e quaj, sepse është ofendim për një pjesë të mirë tonën që është intelektualisht e paperceptueshme. Unë nuk e kam problem datën 30. Problemi është pas datës 30. Gjithë verën tallavaja do vazhdojë të diskutohet. Edhe po u bënë zgjedhjet do diskutojnë njerëzit prap a u bënë mirë, a janë të vlefshme, a ishte e bukur?

Ndërkohë që turizmi ka marrë tatëpjetën. Pyete të gjithë bregdetin.Pyet ndonjë kryebashkiak detar e ka hapur njeri sezonin këtë vit. Këtë vit nuk vajti ai këngëtari i tallavasë ta hapë.

/Ora News.tv/