Zëdhënësi i presidentit Ilir Meta, Tedi Blushi ka postuar një foto ku shihet ai, presidenti Meta, së bashku me Fani Janon në Kolonjë.

Blushi shkruan kënaqësi të takonim shumë njerëz të mrekullueshëm e punëtorë dhe enciklopedinë e gjallë, si Fani Jano.

Meta: Me Presidentin, në Blushin e rrënjëve të mia! Kënaqësi të takonim shumë njerëz të mrekullueshëm e punëtorë dhe enciklopedinë e gjallë, Fani Jano, që me rrëfimet e tij na ktheu pas në të kaluarën e ndritur të këtij fshati me emër në Kolonjë.

/Ora News.tv/