Pedagogu i Fakultetit Ekonomik, Rezart Prifti i ftuar në studion e Ora News tha se qeveria nuk ka vullnet për të financuar për arsimin e lartë.

Prifti: Ka ardhur dita që ose të shpëtojmë këtë vend, të investojmë në edukim ose do marrë erë siç ka marrë. E vetmja gjë është me investim. A ka problem? Unë mendoj që në 10 lekë, 5 vidhi dhe 5 hidhi në sistem. Nuk ka njeri që nuk do të vjedhë. Kemi arritur në atë pikë degradimi se nga 10 lekë vidhen 10 lekë. Kur kam ikur unë jashtë, nga 10 vidheshin 8, tani 10 për 10 avullojnë.

/Ora News.tv/