Miliona përdorues të celularëve Samsung po paralajmërojnë për një përditësim që mund t'ju kushtojë shumë.

Ekspertët thonë se askush nuk duhet të shkarkojë aplikacionin që quhet "Updates for Samsung - Android Update Versions".

Kjo është një mënyrë që të tërheqë përdoruesit që të bëjnë përditësime në celularët e tyre. Në fakt, Samsung siguron përditësime falas që shkarkohen në mënyrë të thjeshtë tek "settings".

Por ky aplikacion, i cili nuk ka lidhje me gjigjantin e teknologjisë i kërkon përdoruesve rreth 35 dollarë për tu shkarkuar.

Ekspertët thonë se kjo "i bomardon" Samsung-ët me reklama dhe i ngadalëson celularët, ndërkohë që krijuesi fiton para me shumicë.

/Ora News.tv/