"De-Fest Apolonia 2019" ka mbyllur siparin me operan "La serva padrona".

Për drejtorin  e artit dhe kulturës në bashkinë e Fierit, Agron Xoxa, këto kanë qenë ditë të mbushura me veprimtari,  të cilat kanë rikthyer edhe njëherë vëmendjen e qytetarëve drejt artit dhe kulturës.

Për 6 ditë me radhë,  Fieri u bë mikpritës i 9 trupa teatrore nga qytete të ndryshme si: Fieri, Tirana, Gjirokastra, Shkodra, Gjilani, Barleta dhe Budva.

/Ora News.tv/