Pëlqente meshkujt, por u martua për të krijuar një jetë normale dhe larg paragjykimeve.

Është kjo historia më e fundit e mbërritur në redaksinë e një prej gazetave më të rëndësishme në Amerikë. Burri 42 vjeçar, i cili është babai dhe i dy fëmijëve shkruan se jeta e tij i ngjan një rrëmujë të madhe.

Ai pranon se e dinte se tërhiqej nga burrat, por u martua me një grua pasi ai dëshironte një jetë normale si të gjithë të tjerët. Por, edhe pse ishte i martuar, burri u njoh me një tjetër mashkull në rrjetet sociale, duke krijuar një lidhje të fortë dashurie me të.

"Kur isha rritur, të qenit homoseksual më kushtëzonte nga shumë gjëra. Këtë nuk e pranova dhe nuk doja të përballesha me një jetë ostrakizmi. Gjithashtu kam dashur të kem familje. Unë u martova me një vajzë duke shpresuar se do të pushoja së menduari për djem, por kurrë nuk ndalova së fantazuari."-tregon ai.

Ndërsa ishte i lumtur me gruan, ai nisi të humbasë rolin e babait të fëmijëve, pasi takoi një njeri të quajtur Chris në botën virtuale.

"Ndjejë shumë më shumë pasion dhe dashuri me Chris. Plus, seksi është i mahnitshëm, madje më i mirë se gjithçka që kam përjetuar ndonjëherë me një grua. Sa herë që kam bërë marrëdhënie seksuale me një grua, unë vërtet kam fantazuar një djalë. Për rreth 25 vjet po i them vetes se jam biseksual, por nuk mendoj se është më rasti."-vijon letra.

Tani ai ka frikë se gruaja e tij do të vrasë fëmijët e tij nëse e zbulon, por nuk mund ta mendojë pjesën tjetër të jetë duke vepruar si një njeri i drejtë.

"Unë nuk shoh ndonjë rrugëdalje të qartë dhe do të jem mirënjohës për ekspertizën tuaj,"-mbyll letrën burri.


/Ora News.tv/