Organizata e Atlatnikut të Veriut ka uruar Shqipërinë me rastin e 10-vjetorit të anëtarësimit të saj në NATO.

Në rrjetet sociale, NATO ka shpërndarë një foto, të asaj dite të rëndësishme për Shqipërinë dhe Kroacinë.

Në foto është ministri i Jashtëm i asaj kohe, Lulzim Basha, Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jaap de Hoop Scheffer, dhe kryediplomati i Kroacisë në atë kohë, Gordan Jandrokoviç.

“Më 1 prill 2009, Shqipëria dhe Kroacia përfunduan procesin e anëtarësimit dhe u bashkuan me Aleancën si vende anëtare. Duke u bërë anëtarë të NATO-s, aleatët ndajnë të mirat dhe përgjegjësitë për sigurinë kolektive”, shkruan NATO në rrjetet sociale.

/Ora News.tv/