Trupi i mumifikuar i një gruaje që vdiq nga sifilizi më 1787, është zbuluar si paraardhësi i Boris Johnson, pasi për vite qëndroi i paidentifikuar.

Trupi, i cili u zbulua në Kishën Barfusser në Basel të Zvicrës, duket se ka qenë ajo e një gruaje të pasur e të ushqyer mirë si dhe me rroba të mira.

Ajo u zhvarros në vitin 1975 kur kisha u rinovua, por kërkime të reja treguan se ajo është në të vërtetë stër-stër gjyshja e madhe e Sekretarit të Jashtëm të Mbretërisë së Bashkuar.

Arkivi i saj ishte i panjohur dhe nuk kishte ndonjë gur varri për ta identifikuar atë, megjithëse ajo ishte varrosur në frontin e altarit, një simbol i një rëndësie të madhe në komunitetin e saj.

Por, pas testimit të gjerë të ADN-së, të nxjerrë nga gishti i madh i mamasë, ka të ngjarë që kufoma është ajo e Anna Catharina Bischoff, e e lindur në 1719./Ora News.tv/