Pandemia e koronavirusit ka pasur një ndikim shumë të madh në të gjitha fushat e jetës, duke thelluar më shumë krizën dhe varfërinë në të gjithë globin.

Në Kalkuta, Indi, kisha Misionarët e Bamirësisë, e themeluar nga Nënë Tereza shpërndanë ndihma ushqimore për më shumë se 40 mijë familje.

Ndihmat u ndanë në pjesën më të madhe të qytetit sidomos në pjesën më të varfër të saj në Hoërah.

Edhe policia lokale u erdhi në ndihmë për të mundësuar një shpërndarje sa më të shpejtë.

Izolimi i vendit si masë parandaluese e COVID-19 u kushtoi vendin e punës mijëra personave ku shumë prej tyre mbetën edhe pa shtëpi.

Shumë qytetarë janë imigrantë të cilët mbetën të bllokuar. Që prej fillimit të gjendjes së fatkeqësisë natyrore, Misionarët e Bamirësisë u kanë ardhur në ndihmë me ushqime dhe veshmbathje shumë familjeve në nevojë.

/Ora News.tv/