Mosha është vetëm numër për balerinën 71-vjeçare, dhuron spektakël

Mosha është vetëm numër për balerinën

Një balerinë 71-vjeçare i ka lënë të gjithë pa frymë ndërsa tregoi fleksibilitetin dhe forcën e saj gjatë një performancës në America's Got Talent.

Quin Bommelje, e cila u rrit në Tajlandë, është vetëm një numër kur hyri në skenë me partnerin e saj 35-vjeçar, Misha Vlasov.

Balerina dhuroi spektakël duke i lënë të gjithë me gojë hapur.

Shikoni videon për të shijuar perfromancën e saj.

EMISIONET