Moderatorja e sportit në RTV Ora: Kam punuar në një club nate në Ibiza që në moshën 20-vjeçare

Moderatorja e sportit në RTV Ora: Kam punuar në një club nate

Moderatorja e njohur e sportit Albana Bejko ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin “Mos i fol shoferit”. Ajo ka treguar se në moshën 20-vjeçarë ka marrë guximin të shkojë në Ibiza të punojë në një club nate.

Rudina Dembacaj: Ke pasur eksperiencë në Ibiza.

Albana Bejko: Në Ibiza kam shkuar kur kam qenë 20 vjeç, ishte verë dhe unë doja të bëja një eksperiencë ndryshe, nuk doja që ta kaloja verën kafeve siç ndodh rëndom në Shqipëri. 

Një shoqja ime e cila studionte në Bullgari më tha se kishte një eksperiencë të tillë një vit më parë. Punonte në Ibiza si PR në sektorin e marrëdhënieve me publikun në një club të madh veror. Unë e mora vendimin shumë papritur, bëra një rezervim të një shtëpie atje, por që shtëpia do lirohej dy javë më vonë seç unë do nisesha dhe kam marrë valixhet dhe kam ikur kuturu. 

Isha edhe me njerëz të tjerë, por megjithatë përgjegjësinë gjithësecili e kishe për veten. Mbërrita aty dhe nuk dija se ku do qëndroja sepse ishte piku i sezonit dhe ishte shumë e vështirë. Hotelet ishin shumë të shtrenjta, ishte një sfidë për mua si një 20-vjeçare. 

Gjeta një hotel që konsiderohej si i lirë që ta përballoja për dy javë të paktën. Natën e parë shkova të shikoja si funksiononte ajo puna që presupozohej që unë të bëja, të nesërmen kërkova punë tek një nga këto clubet, të pasnesërmen u pranova dhe fatmirësisht më eci mirë. 

Ishte eksperiencë shumë e bukur për mua sepse kam jetuar me nacionalitete të ndryshme. 

Rudina Dembacaj: Zure të dashur?

Albana Bejko: Jo nuk zura, por dola në një takim në fund fare, ishte londinez ky. Duke e ditur që nuk do e takonim më kurrë njëri-tjetrin në jetë i kemi qarë të gjitha hallet dhe historikun e jetës. Ai të vetin, unë timin. Ishte thjesht një drekë miqësore.


EMISIONET