Mesazhi i Eurosong për Shqipërinë: Dita e Pavarësisë në rrethana sfiduese

Eurovizioni shpreh ngushëllimet për njerëzit e prekur të tërmetit përmes një postimi në rrjetin social “Twitter”. Ata dërgojnë përzemërsinë dhe mbështetjen për gjithë shqiptarët.

Dashuria dhe mendimet tona janë sot me popullin e Shqipërisë që shënojnë Ditën e Pavarësisë në rrethana sfiduese pas tërmetit në fillim të kësaj jave”, shkruhet në postim.

Në këtë videmesazh shihen disa frangmente të ndryshme nga momentet që kanë kënduar këngëtarët tanë në Eurovision.


EMISIONET