Makina luksoze dhe ora të shtrenjta, kapen dy shqiptarë në Irlandë, kokat e një bande kriminale

Dy shqiptarë, të afërm me njëri-tjetrin janë arrestuar nga policia irlandeze. Sipas mediave, dy shqiptarët  ishin në kërkim prej kohësh për disa ngjarje të ndodhur në këtë shtet.

Autoritet irlandeze kanë deklaruar se dy shqiptarët, emrat e të cilëve ende nuk janë bërë të ditur, ishin në krye të një bande që merrej me trafik droge dhe trafik të qenieve njerëzore.

Të ardhurat që ata përfitonin nga veprimtaria kriminale, i investonin në makina ose në blerje restorantesh. Pas arrestimit policia irlandeze ka sekuestruar disa makina luksoze, euro dhe orë të shtrenjta.

EMISIONET