Çështja e mashtrimit të parave ndaj çiftit zviceran vijon të mbetet e hapur për reperen Loredana. Sukseset po i shtohen çdo ditë e më shumë, por ende vijojnë hetimet për të.

Në një intervistë për "SRF Virus", Loredana sqaroi se akuzave do i vijë fundi shumë shpejt.

"Nuk është problemi im nëse njerëzit besojnë gjithçka që shkruhet. Për këtë arsye, unë vazhdoj ti provokon që të nxjerrin më shumë mllefin që kanë ndaj meje", tha Loredana duke shtuar se çështja mund të përfundojë deri në Mars të vitit 2020. Më pas, ajo do të bëjë turneun e parë të madh në Gjermani dhe Zvicër.

/Ora News.tv/