Koronavirusi i ri ka vrarë deri më tani mbi 1113 persona dhe ka infektuar 45 000 të tjerë në mbarë botën.

Pjesa dërrmuese e viktimave është nga Kina.

Ndërkohë 175 raste në një anije e cila është në karantinë në Japoni.

Po ashtu, 2000 persona të tjerë janë në gjendje alarmi në disa anije të tjera të cilat nuk janë pranuar nga disa porte, edhe pse nuk kanë raste të dyshuara me infektim.

Në Kina një pjesë e personave po u kthehet punëve edhe pse një pjesë e mirë e qyteteve dhe bizneseve janë të mbyllura.

Në Hubei, zonën që shpërtheu për herë të parë virusi, gjithçka është në e mbyllur.

/Ora News.tv/