Rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp, papritur kanë ndalur së funksionuari.

Kjo ka sjellë reagimin e një sërë përdoruesve, të cilët kanë ngritur shqetësimet, përse këto anomali kanë filluar të ndodhim shpesh.

Arsyeja e ndërprerjes mbetet e paqartë, megjithëse 82% kanë raportuar probleme me News Feedin e Lajmeve, 11% me faqen e internetit dhe 6% me hyrjen. Instagram ende nuk ka komentuar mbi problemet.

/Ora News.tv/