Emisioni "Ju flet Moska" nga Kastriot Myftaraj në RTV Ora analizoi mbrëmjen e sotme profilet e dy politikanëve më të lartë aktualisht në Tiranë dhe Prishtinë.

Kastriot Myftaraj: Sot do të bëj një krahasim mes dy politikanëve më të ndryshëm nga të tjerët që ka nxjerrë Kosova dhe Shqipëria në këto 30 vite të pluralizmit politik. Edi Rama dhe Albin Kurti. Të dy kanë ngjashmëri dhe veçori. Të dy janë më afër njëri tjetrit se sa me çdo politikan tjetër qoftë edhe nga pikëpamja e formës, pa hyrë në përmbajtjken e veprimeve të tyre. Profili i tyre politik por edhe intelektual është kushtëzuar shumë nga fakti që këta të dy janë natyra artistike por pa bërë një karrierë artistike.

Klikoni videon e emisionit për analizën e plotë.

/Ora News.tv/