Para disa ditësh, kompania amerikane Apple prezantoi në Kaliforni modelin e ri të iPhone 11.

Në Amerikë, cmimi i këtij celulari fillon nga 700 dollarë, por nuk e dinim se sa mund të kushtojë në Europë. Parashikimet tregonin se mund të ishte më i shtrenjtë se 1 milionë e gjysmë, por jo.

Në Greqi, cmimet e iPhone 11 fillojnë nga 869 euro dhe arrijnë deri në 1,059 euro.

E vecanta e këtij telefoni janë kamerat, të cilat janë përmirësuar dukshëm si për nga cilësia e tyre ashtu edhe nga dizajni.

Bëhet fjalë për dy kamera në pjesën e pasme që kanë kënd të gjerë të shkrepjes së fotografive, si dhe ofrojnë fotografi më të qarta gjatë realizimit të tyre në ambiente më të errëta apo me shumë pak dritë.

Sa i përket ngjyrave, ky celular disponohet në të zezë, të bvardhë, të verdhë, të kuqe, rozë dhe jeshile.

/Ora News.tv/