“Çlirimtaret” e Kosovës që erdhën si hajnat, cubat, ndyrsira ma e ndyre e Kosovës Thaçi, Haradinaj, Mustafa treguan se janë plehu dhe ndyrsira me e madhe e Kosovës. Fitoi banda e hajnave dhe krimit në Kosovë.

Beogradi ka hapur shampanjë sonte.

Se keni merituar lirine që ju dha Amerika me Bill Clinton, me Madeleine Albright dhe Anglia me Tony Blair.

Do t’ja shikoni hajrin kësaj që bëtë në këtë moment që gjëndet bota, dhe në ju marrte Serbi si bageti me ju nxjerr përjashtë si në 1999 kërkush nuk ju ndihmon më si ju ndihmuan dhe ju çliruan në 1999. Pas kësaj të shikojme hajnat e cubat si çlirimtarë si do j’u çlirojnë.

/Ora News.tv/