Ai u ngjit në ballkonin e katit të parë të një shtëpie me qëllim për të hyrë në banesë përmes derës. Planet e një hajduti të ri shqiptar dështuan natën e 31 janarit në Vicenza në Cantù, në portat e zonës së Brianza.

I riu u përpoq të largohej kur pikasi pronarin në pjesën e brendshme të banesës.

Për fat të keq për të, ai nuk ishte një hajdut akrobat dhe vuri veten seriozisht në vështirësi në përpjekje për të rënë nga ballkoni, duke tërhequr vëmendjen e gruas që zotëron banesën.

Krimineli, një shqiptar 23 vjeçar, u gjet me dhimbje në oborrin e shtëpisë. Për karabinierët, nuk ishte e vështirë për ta ndaluar dhe arrestuar atë.

Në vend që të dërgohet në burg, karabinierët kërkuan menjëherë një ambulancë duke e çuar me urgjencë në spital.

Ai do të qëndrojë disa ditë në spital, por kjo nuk do të thotë se do t'ia hedhë drejtësisë italiane. Akuzat ndaj tij, janë ato të vjedhjes së rënduar.

/Ora News.tv/