Edi Rama kishte vënë minisreleshat  ti dërgonin letër Hollandës për hapjen (shkaperthimin) e negociatave. 

Ato biba, njëhershëm ju bindën supremacisē se K, Rama duke I dërguar  letrën Parlamentit Hollandez për çeljen e negociatave për Shqipërinë.

Në një kohë që Parlamenti Hollandez është në një debat të forte për  mbylljen Red Distriktit në Amsterdam, nuk kishte kohë të merrej me  kërkesat e grave të K, Rama, I cili, si kodosh grash, përdor gratë e  nderuara të qeverisë së dritave të kuqe për hapjen, e kjo do të thotë,   shkapërthimin e Parlamentit Europian për të hapur K, Ramën. 

Përgjigja e kryparlamentarit Hollandez ishte: në një kohë që ne kemi  probleme të krimit dhe drogës me Red Distrikt në Amsterdam,  nuk mund të  negociojmë me  Red Distrikt të Qeverisë suaj të dashura gra të K,  Ramës. 

Me këtë letër të grave të nderuara të qeverise se tij,  drejtuar Parlamentit Europian, Rama çfaqi dhe njëherë në inkoshient  idhullin e tij, kur grate kooperativiste I dergonin letër të hapur  Komitetit Qendror dhe shokut  Enver, për shqetësimin për çfaqjet e huaja  dhe ideologjise borgjeze  dhe masat që duhet të merrrte Partia.

Në nivelin e grave kooperativiste të komunizmit ranë dhe grate e  qeverisë Rama me letrên e shkruar nga Rama dhe dërguar nga grate e K,  Rama, Parlamentit Europian.

/Ora News.tv/