Godole: Bullizmi në shkolla më shqetësuese, LGBT e përvetëson

Godole: Bullizmi në shkolla më shqetësuese, LGBT e

Pedagogia Jonila Godole e ftuar në "Tonight Ilva Tare" në Ora News thotë se problemi më i madh në shkolla është bullizmi, ndërsa shtoi se shoqatat LGBT i përvetësojnë vetëm për komunitetin e tyre.

Godole: Pse nuk bëni një plan strategjik për bullizmin? Nuk mendoj se ju keni tagrin që bullizmin ta përvetësoni dhe të shkaktohet vetëm ndaj këtij komuniteti. Sikurse po shohim këtu edhe pse kolegu im u tregua pak 'ekstrem' kur tha se ju bëni propagandë, por ajo që vërej është një tendencë për të përvetësuar që i gjithë bullizmi të jetë vetëm për këtë kategori. Unë kam një fëmijë adoleshent në gjimnaz dhe e di mirë çfarë është bullizmi ndoshta shumë më mirë se ju që nuk keni fëmijë, meqë po flas edhe për prindër që janë përballë. Ka edhe forma të tjera të bullizmit që janë shumë më të forta. Nuk e kuptoj që shifrat që ju i keni dhe i bëni kaq të rëndësishëm.


EMISIONET