Gjykata e Tiranës ka pushuar hetimet për privatizimin e CEZ. Vendimi është marrë nga Gjyqtari Lazër Sallaku, i cili pranoi kërkesën e prokurorisë që më herët kishte kërkuar pushimin e çështjes, pasi nuk kishte vepër penale.

Një seance më parë ish-kryertari i komisionit hetimor për çështjen CEZ, Taulant Balla kërkoi që çështja ti kalonte SPAK.

Në lidhje me këtë çështje reagoi edhe ish-kryertari i komisionit hetimor për çështjen CEZ Taulant Balla.

"Siç edhe paralajmërova Gjyqtari Laser Sollaku qe fali Lulin, sapo fali dhe Saliun", është shprehur Balla.

/Ora News.tv/