Politologu Gentian Gaba në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora u përfshi në debat me analistin Shpëtim Nazarko.

Gaba: Zoti David Wadephul tha që nuk ka çelje negociatash pa shkuar para drejtësisë njerëzit e përgjuar që bëjnë krim zgjedhor.

Nazarko: Po të them David Wadephul e tha. Përmbi Pulin Komisioni i Europës.

Gaba: Më dëgjo të të shpiegoj nja dy gjëra të Politikës së jashtme.

Nazarko: Ik ore, ik ore, ti do më mësosh mua. Ik ore andej.

Gaba: KE janë mazhordomët. David Wadephul është i zoti i shtëpisë që vendos. Ky KE ka tre vite rresh nesh që të jep rekomandimin për çeljen e negociatave.

Nazarko: Unë kam  vite që jam Këshilltar i Kryeministrave dhe Presidentëve.

Gaba: Po nuk e njeh pra dhe prandaj jemi në këtë gjendje. Faleminderit shumë.

Shihni debatin e plotë.


/Ora News.tv/