Krijuesi i Flappy Bird ka mbajtur premtimin e  tij: loja është rikthyer. Versioni i ri i familjes është në dispozicion në Amazon AppStore. Në krahasim me origjinalin, Flappy Birds Family ofron pengesa të reja dhe mbi të gjitha hap mundësinë për të luajtur dy persona, tashmë për të mbajtur premtimin nga Dong Nguyen. Por kjo nuk do të plotësojë të gjitha aplikimet dhe në fakt në përputhje me Amazon është vetëm një platformë, duke lënë të thatë, të paktën për momentin, të gjithë përdoruesit e tjerë Android dhe iOS. Kjo zgjedhje që nuk është për t'u habitur, duke pasur parasysh deklaratat e Nguyen në kohën e largimit të Flappy Bird nga dyqanet. "Më vjen keq, brenda 22 orëve Flappy Bird nuk do jetë funksional – ka pranuar Nguyen - Nuk e duroj më Flappy Bird. Mund të ketë përcaktuar vetë suksesin tim personal por ai ka shkatërruar jetën time të thjeshtë. Deri tani unë e urrej."-pati thënë ai.  

/Ora News.tv/