Sipas një sondazhi të publikuar në ‘Daily Mail’, lulet dhe dhuratat simbolike janë gjithashtu faktorë që i shtojnë lumturinë partneres. Në këtë sondazh janë marrë në pyetje rreth 2000 femra dhe më poshtë mund të shikoni 10 gjërat që i ngrenë më shumë humorin:   1-    Përkëdhelja spontane e partnerit 2-    Të brendshmet e rehatshme 3-    Dikush që i thotë se kanë rënë në peshë 4-    Dhurata e dikujt që pëlqejnë 5-    Veshja e të brendshmeve seksi 6-    Gjetja e një pazari të mirë 7-    Lulet 8-    Dhuratat 9-    Dikush që i thotë se duken më të reja se ç’janë 10-   Një i huaj që i përgëzon për stilin e veshjes

/Ora News.tv/