Kanye West dhe Kim Kardashian janë në pritje të fëmijës së katërt. Çifti i famshëm raportohet se do bëhen me djalë. 

Foshnja do vijë në jetë nëpërmjet një nënë zëvëndësuese.

Ata sollën në jetën dhe fëmijën e tyre të tretë Çikago nga e njëjta nënë surrogate në janar të vitit të kaluar.

Kim dhe Kanye i kishte mbetur vetëm një embrion për tu përdorur dhe gjinia ishte mashkull.

Raportohet se foshnja do lindë në pranverë.

Çifti ka edhe dy fëmijë Saint, 3 vjeç and North, 5 vjeç.

/Ora News.tv/