Krijo një listë me lajme interesante për të lexuar, kur ju keni kohë, pa rrezikun humbjen e tyre në lajmet e shumta në internet. Kjo është ideja kryesore e "ruaj", opsionit që së shpejti do dalë në Facebook. Struktura e re, shpjegon rrjet social, ju lejon të ruani lidhje me artikuj dhe video, si dhe ngjarje, vende dhe filma. Lidhjet do të ruhen në një listë të mund të konsultohen në një kohë më vonë duke hyrë në Facebook edhe nga kompjuteri por edhe nga telefoni juaj. Funksioni, në realitet, nuk është asgjë e re për platformën që kishte testuar tashmë një instrument të ngjashme në vitin 2012. Marsin e kaluar, rrjeti social u njoftua që ishte duke punuar në një version të ri, shumë i ngjashëm me këtë opsion. Faqja “News Feed” është e përditësuar vazhdimisht me të reja lajme dhe në qoftë se një përdorues sheh diçka me interes të tij, por në këtë moment nuk ka kohë dhe mundësi për të lexuar, tashmë ata mund ta ruajnë. Butonin 'ruaj', i cili do të futet në mes të opsioneve të postës në menunë pranë butonit ose mund ti bësh 'Like' në bazë të llojit të përmbajtjes, pastaj mund të ruhet si një bookmark. Përdoruesit do të gjejnë lidhjet e ruajtura në anën e majtë të kësaj faqe, nëse lidhen me kompjuterin, apo në "të tjera" në qoftë se ata të hyjnë nga smartphones dhe tableta. Lidhjet mund të konsultohen vetëm nëse ju jeni të lidhur në internet, dhe mund të ndahen, arkivohen, ose fshihen./mv/oranewsonline/ Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

/Ora News.tv/