Në qytetin e Montemorelo në Meksikë, ka ndodhur një fenomen shumë i çuditshëm ku ka habitur dhe frikësuar të gjithë banorët.

Ka rënë breshën në forën e koronavirusit. Topthat e breshërit kishin formën e qelizave të koronairusit, në formë sferike me thumba.

Sipas njerëze kjo është një shenjë nga Zoti, ku i paralajmëron të qëndrojnë të gjithë në shtëpi.

Por në rrjetet sociale janë hapur debate të mëdha, ku shumë prej njerëzve mendojnë se ky fenomen është një ogur i zi.

Ekspertët kanë shpjeguar se kjo është një gjë e zakonshme megjithatë një pjesë e njerëzve e kanë interpretuar ndryshe.

/Ora News.tv/