Elton Deda: Artisti duhet të jetë në opozitë me çdo qeveri, ai që është i kënaqur nuk ka pse rebelohet

Elton Deda: Artisti duhet të jetë në opozitë me çdo

I ftuar në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, kantautori Elton Deda u shpreh se artisti duhet të jetë në opozitë me çdo establishment dhe qeveri.

Elton Deda: Artisti duhet të jetë në opozitë me çdo establishment dhe qeveri. Çdo njeri që është i kënaqur nuk ka pse rebelohet. Unë për vete përpiqem që të mos e teproj, mundohet që të shprehem me qytetari.

Unë jam i lirë për ta thënë atë që dua ta them dhe në këtë aspekt jam i lirë. 

EMISIONET