Një vajzë 7-vjeçare në Indi është vrarë nga një elefant. Kafsha përdori nofkën e saj për të kapur fëmijën nga krevati i saj para se ta tërhiqte jashtë banesës dhe ta shkelte për vdekje.

Sini Munda, nga Mundasahi ishte në gjumë pranë vëllait të saj Ganesh dhe motrës Rani mbrëmjen e kaluar kur elefanti shkoi në shtëpinë e tyre.

Pas shkatërrimit të një pjese të murit,  elefanti futi nofkën brenda në ndërtesë për të kapur Sinin para se ta shkelte.

Ganess dhe Rani ndodhen në një gjendje kritike pasi muret u shembën sipër tyre.

Ata ndodhen në spitalin Champua Community Health Centre për trajtim.


/Ora News.tv/