Ish-ministrja e Turizmit, Milva Ekonomi tha në Ditë e Re, se Shqipëria vazhdon të jetë një destinacion i lirë për turistët e huaj.

Duke folur për turizmin, deputetja Ekonomi tha se çmimet në Shqipëri varen edhe nga harta e destinacionit që zgjedh.

Milva Ekonomi: Shqipëria vazhdon të jetë një destinacion i lirë për të huajt. Nuk është destinacion i shtrenjtë, prandaj dhe është kjo ardhja e të huajve.

Ti shkon në Dhërmi që është bërë shumë në modë. Unë kam qejf Qeparoin, nuk është i shtrenjtë Qeparoi, varet nga harta që zgjedh.

Mos harrojmë dhe tjeterën se edhe shërbimet akomoduese kanë filluar të bëjnë atraktive për turistët dhe kanë filluar të zhvillojnë edhe paketa turistike vetë.

Duke folur për buxhetin, deputetja Ekonimi tha se ky pr/buxhet parashikon një rritje të fondeve për të rinjtë.  

/Oranews.tv/

/Ora News.tv/