Sander Lleshi i dha Policise se Shtetit fytyren e nje organizate mafioze qe perdoret per interesat personale te Edi Rames. Sander Lleshi ka pohuar publikisht qe Policia e Shtetit ka zbatuar urdherat duke ushtruar dhune ndaj artisteve dhe qytetareve.
Ky minister i paafte, servil dhe shpirtzi urdheroi Forcat e Nderhyrjes se Shpejte te dhunonin ne oren 4:00 te mengjesit banoret e Bulevardit te Ri.

Femije, nena te moshuara u dhunuan duke u trajtuar si çnjerzore vetem qe Edi Rama te vazhdonte me tej me projektin e tij korruptiv.

E njejta skeme mafioze dhe tek Unaza e Re ku sistematikisht u dhunuan dhe iu be presion psikologjik çdo banori vetem qe Edi Rama dhe klika e tij mafioze te perfitonin nga nje projekt korruptiv.

Urdheruan dhune ne çdo proteste te opozites ku qytetaret paqesisht protestonin kunder klikes mafioze te Edi Rames.

Dhuna e ushtruar ne 4:00 te mengjesit te TEATRI KOMBETAR nga forcat RENEA qe dalin nga reparti vetem per neutralizimin e elementeve te armatosur dhe me rrezikshmeri te larte, nga forcat Shqiponja qe eshte nje strukture teresisht militante dhe politike eshte e patolerueshme.

Edi Rama, Sander Lleshi dhe çdo drejtues tjerer policie i larte apo efektiv i thjesht qe ka ushtruar dhune eshte evidentuar.

Pergjegjesia do te jete e drejtperdrejte, e patoleruar nga drejtesia e popullit i cili u dhunua pabesisht nga kjo klike mafioze.

Burgu do te jete shembulli me i mire qe mos te guxoje, me polic me uniforme apo pa uniforme te dhunoje padrejtesisht qytetaret.


/Ora News.tv/