Sfida '10 years ago' është bërë virale në mediat sociale. 

Dhe pjesë e sfidës janë bërë shumë përsonazhe të njohur, midis tyre edhe bashkëshortja e kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj.

Anita Haradinja publikoi një foto të vetes 10 vite më parë dhe në ditët e sotme.


/Ora News.tv/