Dosja Investigative në Channel One, këtë javë solli sërish në vëmendje sigurinë ushqimore në vendin tonë. Teksa konsumi rritet përherë e më tepër, detyrimisht edhe kontrollet ndaj prodhuesve duhet të rriten në mënyrë progresive, pasiqë kjo është mënyra më e mirë për tu mbrojtur konsumatori.

Institucioni që është përgjegjës, AKU-ja, nuk ka patur ndonjëherë kohë që t'i përgjigjet ankesave dhe kërkesave të gazetarit investigativ, Elio Laze.

Në fokus të emisionit ishin produktet e kompanisë "Mireli" dhe kompanisë "AGNA".


/Ora News.tv/