Dervishi në Tempora: Mesazhi që publikoi presidenti Meta është i nëntorit

Dervishi në Tempora: Mesazhi që publikoi presidenti Meta

I ftuar në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, këshilltari i presidentit të Republikës, Bledar Dervishi, u shpreh se mesazhi që publikoi presidenti Meta ishte i muajit nëntor.

Dervishi: Ai komunikim që publikoi presidenti është i nëntorit. Me datë 5 nëntor presidenti i ka dërguar një shkresë KED-së, Kuvendit, Avokatit të Popullit dhe ambasadave kryesore në lidhej me vendimmarrjen që kishte marrë për të mos lënë pa u shprehur në lidhje me emërimin e pozicionit të anëtarit të Gjykatës Kushtetuese. 


EMISIONET