Një çift të rinjsh, njëri malazez dhe tjetra shqiptare, të moshës 30 vjeç, janë arrestuar nga karabinierët në Bressanone në Itali.

Pas rreth 3 muaj hetime, policia e Arna ka arritur të identifikojë dhe arrestojë dy tregtarë vendas.

Gjatë vëzhgimeve, karabinierët identifikuan rreth 20 klientë vendas që u kthyen në çift për shitjen e drogës.

Kostoja e çdo doze ishte rreth 100 euro, plus çmimi i dërgimit në shtëpi që mund të ndryshonte nga 20 deri në 40 euro në varësi të distancës së udhëtimit. Një tarifë u aplikua gjithashtu varësisht nga rreziku i çdo dërgese.

Për të mos dyshuar, droga ishte e fshehur në peshqir të palosur mirë.

Kërkimet e kryera gjithashtu çuan në sekuestrimin e parave cash, të përfituara nga biznesi dhe materiale të tjera për paketimin e drogës.

Më shumë se 60 rastesh shitjesh janë dokumentuar nga karabinierët, të cilët përfshijnë kryesisht konsumatorët lokalë, por shpesh edhe të huaj nga Lindja.

Secili nga konsumatorët merrte shërbimin për një kohë të shkurtër.

/Ora News.tv/