Shërbimet e Google, përfshirë Youtube, Gmail dhe Snapchat dolën jashtë funksionit sot.

Përdoruesit raportuan se Youtube kishte probleme me logimin dhe shpërndarjen e videove.

Të gjitha shërbimet shfaqën probleme në Britani, Shtetet e Bashkuara dhe Europë. Sipas doëndetector.com, numri i njerëzve që raportonin probleme arritën në miliona rreth një orë më parë.

/Ora News.tv/