Këngëtarja Olimpia Smajlaj, ka qenë e ftuara e dytë në emisionin ‘Glamour Zone’ në RTV ORA. Ndër të tjera, moderatorja Ester Bylyku, e pyeti edhe për Fifin, e cila pas largimit nga ‘Xing me Ermalin’, u zëvendësua nga Olimpia.

Ester Bylyku: Çfarë marrëdhënie ke me Fifin? Njiheni nga afër?

Olimpia Smajlaj: Nuk kemi asnjë marrëdhënie. Njihemi për aq sa të lejon media.

Ester Bylyku: Pas largimit të saj dhe në momentin që e zëvendësove ti, ke dëgjuar ndonjë koment negative nga ana e Fifit për ty?

Olimpia Smajlaj: Të them të drejtën jo. Mbase edhe për faktin që mua nuk më intereson cfarë thonë për mua. Por besoj se nëse do të kishte bërë ndonjë koment do ta kisha dëgjuar.

/Ora News.tv/