Balla: Zbardhja e Babale 1 dhe 2 i shërben edhe shpëtimit të PD

Kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka reaguar në lidhje me atë që tashmë njihet si çështja "Babale".

Në një status në tëitter, Balla thotë se zbardhja e babale 1 dhe 2 i shërben edhe shpëtimit të PD.

Taulant Balla: Rrallë ka momente në historinë politike, kur fytyra e opozitës si institucion dhe nevojë për një vend, i bie të shpëtohet nga kundërshtari në mazhorancë. Zbardhja e babale1&2 i shërben edhe shpëtimit të PD.

EMISIONET