Michael Jordan është padyshim një nga legjendat e basketbollit i cili ka thyer dhe shumë rekorde.

Megjithëse ai nuk është pjesë e këtij sporti, nuk do të thotë se nuk vazhdon të thyejë rekorde.

Atletet që ai kishte veshur në një ndeshje basketbolli në vitin 1985, janë shitar në në një ankand në internet për çmimin rekord prej 560 mijë dollarësh.

Rekordi i mëparshëm ishte 437 mijë dollarë për një palë atlete Nike të vitit 1972.

/Ora News.tv/