Komentet pozitive për pamjen e jashtme i duan të gjithë, por përgjigje si Princ Harry nuk jep çdo kush.

Fundjavën e kaluar, Duka i Sussex-it ishte në Tokio për të ndjekur ndeshjen finale të Rugby Ëorld Cup mes Anglisë dhe Afrikës së Jugut. Aty takoi disa atletë paraplegjikë dhe një grup studentësh, ku njëra prej vajzave guxoi të flirtonte duke i thënë se është i pashëm.

Këtij komenti, Princ Harry iu përgjigj në mënyrën më të mirë të mundshme. Ai i tregoi unazën duke i kujtuar se vendin pranë tij e ka zënë Meghan Markle.

Sigurisht që ky moment kaloi plot humor pasi sjellja e tij shkaktoi të qeshura mes studentëve.

/Ora News.tv/