Gjithçka filloi kur iu kërkua në një klasë arti që të pikturonte me gjoks.

Dhe artistja bjelloruse, Nadia Matievskaia e shijoi përvojën dhe filloi të përdorte gjoksin në vend të penelave për të pikturuar.

Matievskaia përdor gjoksin duke krijuar piktura të jashtëzakonshme./Ora News.tv/