E ftuara e parë në emisionin “Glamour Zone” në RTV ORA, ka qenë moderatorja Fjodora Fjora, e cila thotë se tradhëtia është e mbivlerësuar, madje ka dhënë edhe një shembull, se është diçka që mund të kapërcehet në një lidhje.

Ester Bylyku: Ka patur ndonjë rast që ndonjë lidhje serioze ka përfunduar, sepse ai të tradhëtoi?

Fjodora Fjora: Mendoj se çështja e tradhëtisë është e mbivlerësuar.

Ester Bylyku: Pra ty të ka tradhëtuar dikush dhe ti e ke falur?

Fjodora Fjora: Po (qesh)

/Ora News.tv/