Reperi i njohur Mozzik është ndaluar nga Policia e Kosovës.

Në momentin e ndalimit reperi ishte duke udhëtuar me veturën  Mercedes G63 AMG bashkë me shokun e tij Grajqa.

Ky moment nuk i ka shpëtuar dëshmitarëve në rrugë, të cilët menjëherë e kanë filmuar.

Mozzik  shihet i shqetësuar teksa bisedon në telefon, ndërsa miku i tij shfaqet duke biseduar me policët.

Nuk dihet ende arsyeja e ndalimit dhe reperi deri tani nuk ka bërë asnjë reagim lidhur me këtë ngjarje.