Arjan Konomi, gazetari dhe publicisti i njohur shqiptar është rrëfyer së fundmi në emisionin “Ora Verore”, në Rtv Ora me gazetarin dhe autorin e emisionit, Ronaldo Sharka.

Teksa fliste për librin e tij më të ri, “Saga e jetëve legjendë”, vëllimi II, gazetari e pyeti Konomin lidhur me faktin se thuhet shpesh që të rinjtë sot nuk lexojnë.

“Konomi u shpreh se kjo është e gabuar. Të rinjtë sot lexojnë më shumë se dikur dhe kjo është e gabuar. Interneti sot ka ndihmuar shumë”, u shpreh ndër të tjera ai. Për më tepër ndiqni videon e plotë: