Alibeaj: Do të shkojmë te këshilli politik. Marrëveshja e 5 qershorit hap rrugën për në Evropë

Alibeaj: Do të shkojmë te këshilli politik. Marrëveshja e 5

Në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, ish-deputeti i PD-së Enkelejd Alibeaj tha se PD do të shkojë sërish në këshillin politik.

Për PD 5 qershori është një akt politik dhe hap rrugën për në Evropë.

Alibeaj: PD do të shkojë në këshillin politik dhe do të themi se 5 qershori ëhstë një akt jo vetëm politik dhe juridik, por edhe më vlerë ndërkombëtare.

Mbi të gjitha ka vlerë të madhe se nëse votohet 5 qershori hapet rruga për në Evropë.

Nëse nuk vohet kjo, atëherë është një gjë e rëndë.

https://youtu.be/VfbQxNV0mBE

EMISIONET