Një mjet ka dalë nga rruga në aksin nacional Elbasan Librazhd në fshatin Labinot-Fushë.

Për pasojë, automjeti ka përfunduar në hekurudhë, duke përfunduar disa metra larg rrugës.

Për pasojë dy persona janë plagosur dhe po dërgohen me urgjencë në drejtim të spitalit të Elbasanit.

Ende nuk dihet gjendja e tyre shëndetësore.