Gazetari i “Ora Verore” në RTV Ora, Ronaldo Sharka ka dalë nëpër qytetin e Vlorës dhe ka pyetur qytetarët nëse është e vërtetë që vlonjatët e kanë ende gjoksin me gropë.

Përgjigjet e qytetarëve kanë qënë nga më të ndryshmet dhe disa prej tyre mund t’i lexoni më poshtë:

Qytetari: Budallenjtë janë trima dhe këtu në Vlorë i ke me thasë. Enver Hoxha gjënë e parë që bëri hapi psikiatrinë në Vlorë.

Ronaldo Sharka: Pse ka pasur shumë?

Qytetari: Po të hysh në qytet tani 90% janë të çmendur.

Ndërsa një grua tjerër shprehet se kjo fjalë është historike dhe tani keqkuptohet. Vlonjatët kanë krenarinë, por jo se e kanë gjoksin gropë.

Ronaldo Sharka: A janë trima vlonjatët?

Qytetarja: Janë trima, janë bujarë dhe besnikë.

Një qytetar tjetër shprehet se vlonjatët e kanë patur dikur gjoksin gropë ndërsa tani jo.

Për më shumë ndiqni videon në Youtube: